2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası , Merkezi Yerleştirme Puanı ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Kayıt Hakkı kazanan öğrenciler şahsen kesin kayıt işlemlerini  yapmaları gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.     Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur Belgesi  (Halen Kayıtlı olduğu Üniversiteden alınacaktır.)

2.     Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3.     2 Adet Vesikalık Fotoğraf

NOT: Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz başvuru yaparken talep edilen tüm belgelerin aslını kayıt işleminde teslim etmeleri gerekmektedir.

Üniversitemize Yatay Geçiş ile asil olarak yerleşen öğrenciler 06 - 10 Eylül 2021  tarihleri  arasında ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokuluna giderek şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yedek olarak yerleşen öğrencilerin kayıt tarihleri 13-17 Eylül  2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

+ Ek
SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559