Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Tarımsal Makine Sistemleri Anabilim Dalı
Telefon (0484) 212-1111 / 2871
Kurumsal E-Posta mehmetsolak  siirt.edu.tr
E-Posta solakmehmet  yandex.com
Güncelleme12.07.2020 13:32:19

Arş. Gör. MEHMET SOLAK

• Görev
  • Dosyalar
  • Çalışmalar
Ziraat Fakültesi 35. Madde ile doktora yapıyor

MEHMET SOLAK

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

E-Posta Adresi

solakmehmet@yandex.com

Telefon (İş)

:

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü

Öğrenim Bilgisi

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/ENERJİ TEKNOLOJİSİ (DR)

2018-Devam Ediyor

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2017

Tez adı: Mısır Silajı Atıklarının Büyükbaş Hayvan Gübresi İle Kofermantasyonu (2017) Tez Danışmanı:(ALİ AYBEK)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ PR.

Görevler

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

SİİRT ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/TARIMSAL MAKİNE SİSTEMLERİ ANABİLİM DALI)

2017