YENİLER TOPLULUĞU


TOPLULUĞUN AMACI VE ETKİNLİK ALANLARI

Üniversite öğrencilerinin her alandaki ortak ilgi ve fikirleri etrafında kendilerini özgür bir şekilde ifade edebilmeleri amacıyla gerçekleştirebilecekleri sosyal, düşünsel ve kültürel bağlamdaki faaliyetleri için bir çatı oluşturmak ve altyapı çalışmalarına destek vermektir. Öğrencilere, işbirliği içinde, kendi ilgi alanlarında gelişim şansı vermek, bilgi ve deneyimlerini arttırmaktır.

Yeniliklerin yapısını, işleyiş şartlarını ve her türlü sorunlarını öğrenmek, bunları teorik ve pratik yöntemlerle çeşitli düzeylerde çözümlemeye çalışmak.

Kulüp üyelerinin akademik ve sosyal gelişimlerine, sosyal bireyler olmalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetler yapmak.

Kulüp üyelerinin, gerek kulüp gerekse diğer kulüplerle ortak gerçekleştirilecek faaliyetlerle, gelecekte yer alacakları ış dünyası hakkında fikir edinmelerini ve tecrübe kazanmalarını sağlamak.

Eğitim kurumlan, mesleki kurumlar ve sanayi kuruluşları ile ilişki kurarak bu kurumların ve uzman kişilerin bilgi birikimlerinden tüm üyelerini yararlandırmak, kamuoyu ile ilişkileri geliştirmek, ayrıca üniversite öğrencileri arasında dayanışma ve işbirliğini sağlamak amacıyla, sosyal etkinliklerde bulunmak.

Yenilik peşinde koşan bireyleri bir araya gelmelerini sağlamak ortak yenilikçi ve sürdürülebilir kültür bilinci oluşturulmasına çalışmak.

 

YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: İclal ETE

BAŞKAN YARDIMCISI: Latife ERİK

SEKRETER: Berna AYDIN

ÜYE: Nur Hayat AY

ÜYE: Heyin EZGİ


DENETLEME KURULU

BAŞKAN: Kübra KAYNAK

ÜYE: Merve Nur YILDIZ

ÜYE: Sema Nur YILDIZ


AKADEMİK DANIŞMAN

ADI-SOYADI: Mehmet Şevket ARIKAN

ÜNVANI: Öğretim Görevlisi

FAKÜLTE/BÖLÜMÜ: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

 

RECEP EYMEN ERTAŞ
Güncelleme : 28.11.2023 14:47:31