Üniversitemizde “Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Vizyon Arama Çalıştayı” Düzenlendi

Üniversitemizde “Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Vizyon Arama Çalıştayı” düzenlendi.  Üniversitemizin Senato salonunda düzenlenen çalıştaya; Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak ve Üniversite Yönetimimiz, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim’i Prof. Dr. Selahattin Vural ve Yardımcısı, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ekrem Orbay ve Yardımcıları katıldı.

Çalıştayda Tıp Fakültesinin en kısa sürede faaliyete geçmesi için gerekli alt yapı çalışmaları ve kurumların koordinasyonunun sağlanması hususunda kurumlar arası iş birliği ve dayanışma sergilenmesi kararlaştırıldı.

18 Mart 2022