Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Siirt Milletvekili Mervan Gül’ü Makamında Ağırladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak Siirt Milletvekili Mervan Gül ile birlikte 7. Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali’nin birinci gün etkinliklerine katılım sağladı.


Festivalde “Özgür Gazze” teması ile Gazze’de yaşanılan insanlık dramının gözler önüne serilmesi amaçlandı. Festivale katılan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak ve Siirt Milletvekili Mervan Gül Gazze’de yaşanılan insanlık onurunu yaralayan olayların ortaya konulmasını katkı sağlayan bu önemli organizasyonun bir parçası oldular.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak festival programı sonrası Siirt Milletvekili Mervan Gül’ü makamında ağırlayarak çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Üniversitemiz üst yönetimi de hazır bulundu. Yapılan bu anlamlı ziyaret sırasında, Üniversitemiz ve şehrin geleceği için iş birliği imkânları değerlendirildi.

 

Bu kapsamda Siirt Milletvekili Mervan Gül görüşmeden ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’ın göstermiş olduğu misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak ise Siirt Milletvekili Mervan Gül ile yapmış oldukları fikir alışverişlerinin Üniversitemiz ve Siirt ili için önemini vurgulayarak, “Üniversitemizin ve ilimizin gelişimi adına kamunun çeşitli kademelerinde yer alan mesai arkadaşlarımız ile görüş alışverişlerimiz devam edecektir.” dedi.

Öğr. Gör. ALPER MUSA SAĞLIK (0484) 212-1111 / 3535
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
15 Ekim 2024