SİİRT ÜNİVERSİTESİ’NİN “BÜTÜNLEŞTİRİCİ OKULUM” PROJESİ İMZALANDI

Siirt Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Daire Başkanlığı tarafından desteklenen “Bütünleştirici Okulum”  projesi  21/09/2021 tarihinde imzalandı.

“Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı” kapsamında hazırlanan Bütünleştirici Okulum (My İnclusive School) Projesi Siirt ve Batman İllerini kapsayacak. Proje ile bütünleştirici eğitim hususunda okul yöneticilerinin, öğretmenlerin ve ailelerin farkındalığını artırıcı faaliyetler yapılacaktır.

2021 yılının Kasım ayında başlaması öngörülen projenin imza törenine; Üniversitemizin Proje Yönetim Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa KAHYAOĞLU ve Şube Müdürü Nurullah GEYİK katıldı.

2 Kasım 2021