Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Eğitim Faaliyetlerini Siirtte Sürdürecek

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK ve Üniversite Yönetim Kurulumuzun girişimleri meyvesini verdi.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimlerini Siirt’te sürdürmeleri için Yök başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol ÖZVAR ve Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Sabahattin AYDIN ile yapılan görüşmeler neticesinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde eğitimlerine devam eden tıp fakültemizin 4. sınıf öğrencileri 2022-2023 öğretim yılı itibariyle eğitimlerine Siirt'te devam edeceklerdir.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak destek ve katkılarından dolayı Yök Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol ÖZVAR ve Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Sabahattin AYDIN'a teşekkürlerini iletirken, alınan kararın Üniversitemize, Siirt’imize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.
6 Temmuz 2022