Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak Yöresel Yemek Fuarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Siirt Valiliği işbirliği ile Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi’nde düzenlenen 'Yöresel Yemek Fuarı'na katıldı. 

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün de katılım sağladığı Yöresel Yemek Fuarı’nda, Siirt'in geleneksel yemek kültürü katılımcılarla buluştu. Katılımcılar, Siirt’e özgü birçok lezzeti tatma fırsatı buldu. Siirt yöresine ait birbirinden lezzetli asırlık tariflerle yöresel yemekler tanıtıldı.

Fuar kapanış programında ise fuara katılan yerel aşçılar ve organizatörlerden dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, bu tür etkinliklerin bölgesel mutfağın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

UĞUR BAŞALAN (0484) 212-1111 / 3534
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
22 Mayıs 2024