Enerji Verimliliği Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak Başkanlığında Yapıldı

Üniversitemiz Enerji Yönetim Birimi Koordinatörlüğü tarafından enerji verimliliği, enerji tasarrufu ve sürdürülebilir enerji kullanımını artırmak amacıyla Rektörlük makamında toplantı yapıldı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’ın başkanlık ettiği toplantıya Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinden uzman öğretim üyeleri ile birlikte Üniversitemiz üst yönetimi de katıldı. 

“Enerji Verimliliği Sağlamak”, “Sürdürülebilir Enerji Kullanımı”, “Enerji Tüketiminin Takibi”, “Eğitim ve Farkındalık”, “Mevzuat ve Politika Uygulaması” maddelerinin görüşüldüğü toplantıda “Kamu Binalarında Tasarruf Hedefi ve Uygulama Rehberi”ne uygun şekilde enerji yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında kararlar alındı.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, "Üniversitemiz, enerji verimliliği ve sürdürülebilir enerji kullanımı konularında geliştirdiğimiz ve geliştireceğimiz projelerle hem çevreyi koruma hem de kaynakları daha verimli kullanma sorumluluğumuzu yerine getireceğiz." dedi.

UĞUR BAŞALAN (0484) 212-1111 / 3534
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
11 Eylül 2024