Ön Lisans 2. Sınıf Öğrencilerinin ve Danışmanlarının Dikkatine!

Ön lisans programları 2. sınıf öğrencilerimizin mezun olabilmesi için en az bir OSD kodlu dersten başarılı olması gerekmektedir. Ders kayıt sistemine 69 adet OSD kodlu ders tanımlanmıştır. Öğrencilerimiz kontenjanlar dâhilinde istedikleri herhangi bir dersi seçebilirler.

Ders seçim önceliği, kendi bölümünüz dışındaki bir bölümden olmalıdır. Bir öğrenci kendi programında okutulan zorunlu veya seçmeli derslerle aynı isim ve aynı içerik ile açılan OSD kodlu ders tercihinde bulunamaz.

Dersler tüm bölümlerde aynı anda Çarşamba günleri 15:00-17:00 arasında yapılacaktır.

Öğrenciler, OSD kodlu bir seçmeli dersten başarısız olmaları halinde yerine başka bir OSD kodlu ders alabilirler.

OSDK bünyesinde açılan dersler sorumlu öğretim elemanının görev yaptığı birim dersliklerinde yapılır. Bu nedenle seçilen ders hangi bölümde ise oraya gidilerek öğretim üyesi ile dersin yapılacağı derslik hakkında iletişime geçilmelidir.

Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü

Arş. Gör. Dr. İBRAHİM ÇALAN (0484) 212-1111 / 2712