Öğrencilerin Dijital Kütüphanelerle Etkileşimi Webinarı

Değerli Öğrenciler,

Sizi, 7 Şubat Çarşamba günü saat 17:00'de (Istanbul) yapılması planlanan "Öğrencilerin Dijital Kütüphanelerle Etkileşimi" konulu yaklaşan webinarına ve canlı Soru-Cevap oturumuna davet etmekten heyecan duyuyoruz.).

Webinar aşağıdaki konuları kapsayacaktır:

• Öğrenci katılımını artırın:
        Kütüphanelerin ortaklıklar ve girişimler aracılığıyla öğrencilerle nasıl etkileşim kurduğunu keşfedin
      • İşbirliğini Güçlendirin:
        Akademik ve öğrenci topluluğunda işbirliğini geliştirmeye yönelik bilgi edinin
      • Dijital Kütüphaneleri Artırın:
        Sürekli gelişen çevrimiçi ortamda öğrencilerle bağlantıda kalırken fiziksel ve dijital kütüphaneler arasındaki boşluğu doldurun

Lütfen dikkate alınız:  Webinar İngilizcedir. Webinara katılamıyorsanız, kayıt olmanızı öneririz. Etkinlikten sonra size webinarın bir kaydını göndereceğiz.

Webinarda görüşmek dileğiyle!

Siirt Üniversitesi Kütüphanesi