MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ VE DERS PROGRAMI(GÜNCEL)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Programının akademik takvimi ve ders programı ekte yer alan dosyalarda bulunmaktadır.

1. Dersler akademik takvime uygun bir şekilde cumartesi günleri Siirt Üniversitesi, Kezer Kampüsü, Eğitim Fakültesi B blokta yapılacaktır.

2. Ders kayıtları formasyon birimi tarafından yapılmıştır. ÖBS de ders kayıtlarını kontrol ediniz. Yanlışlık olması durumunda öğrenci işlerine 3106 nolu dahili telefondan ulaşabilirsiniz.

3. Online haftalarda dersler Siirt Uzaktan Eğitim merkezi (SİUZEM) üzerinden senkronize/online olarak yürütülecektir.

4. Süreç içerisinde ortaya çıkacak ihtiyaçlar veya karşılaşılabilecek sorunlara yönelik akademik takvimde güncelleme yapılabilir. Akademik takvimin güncellenmesi durumunda yeni takvim web sitemizden ayrıca yayınlanacaktır.

5. Öğretmenlik uygulaması okul listeleri ile ilgili duyuru önümüzdeki günlerde web sayfamızdan ilan edilecektir

İBRAHİM ŞAHİN (0484) 212-1111 / 3106
29 Ocak 2024