TOPLULUĞUN
AMACI VE ETKİNLİK ALANLARI
Gastronomi ve mutfak sanatlarıyla ilgili öğrencileri bir araya toplamak ve bu öğrenciler arasında iletişim ve bilgi alışverişini etkili hale getirmek.
YÖNETİM KURULU
|
|
Başkan
|
Mehmet Nezir ÇOBAN
|
Başkan Yardımcısı
|
Yusuf TARDUŞ
|
Sekreter
|
Bermal KAYAR
|
Üye
|
Yıldız ARSLAN
|
Üye
|
Aysel ESMERAY
|
DENETLEME KURULU
|
|
Başkan
|
Mehmet Akif YILDIRIM
|
Üye
|
Firuze ÇİFTÇİ
|
Üye
|
Meryem TURAN
|
AKADEMİK DANIŞMAN
|
|
Adı Soyadı
|
Serkan GÜN
|
Unvanı
|
Doktor Öğretim Üyesi
|
Fakülte /
Bölümü
|
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik MYO /
Gastronomi Bölümü
|
İLETİŞİM VE SOSYAL MEDYA
|
|
E-Posta
|
|
İnstagram
|
@siugastronomi
|
TOPLULUK HAKKINDA
|
|
Kuruluş Tarihi
|
17.03.2023
|
Kurucu Başkan
|
Mehmet İÇEN
|
Üye Sayısı
|
25
|