Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Resul Babaoğlu, Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırmaları Ödülü’nü kazandı.

Nafi Atuf Kansu’nun ailesi tarafından Kansu’nun düşünsel kalıtına sahip çıkarak, adını, yaşamı boyunca kendisine ilke edindiği  değerlerini toplum içinde yaşatmak; eğitim ve  kültür alanlarında, ülkemizin  yetiştirdiği ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunan örnek ve öncü  araştırmacıların ve kurumların başarılarını özendirmek; bilimsel araştırmalara  destek olmak, amacıyla yılda bir kez  verilen  “Nafi  Atuf Kansu, Eğitbilim Araştırmaları Ödülü’nü bu yıl tez dalında "Osmanlı’dan Cumhuriyete Mekteb-i Mülkiye" başlıklı doktora çalışması ile üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi  Dr. Resul Babaoğlu kazandı.

Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırma ödülleri 8 Kasım 2018 tarihinde TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yapılacak bir törenle sahiplerine takdim edilecek.

GANİME ÇİSEL SÜLEYMANOĞLU (0484) 212-1111 / 3532
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü