Tekno Yaşam ve Tekno Eğitim Konulu Panel

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Tekno Yaşam ve Tekno Eğitim” konulu panel Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aynur AKER’in moderatörlüğünde düzenlendi.

Panele Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer ŞAHİN, üniversitemiz öğretim elamanları ve öğrencileri katıldı.

Panelin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU yaptıktan sonra Eğitim Etkinliğini hazırlayan tüm personele teşekkür ederek sahneyi panelistlere bıraktı.

Paneli Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa KAHYAOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Aynur AKER, Yrd. Doç. Dr. Mehmet RAMAZANOĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Veysel ÇELİK gerçekleştirdiler.

Doç.Dr MEHMET RAMAZANOĞLU (0484) 212-1111 / 3144
Eğitim Fakültesi