Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’In “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Kutlama Mesajı

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yılını kutlamanın haklı onur ve gururunu yaşamaktayız.

Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinin temelinde muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefi bulunmaktadır. Türkiye bu hedefi yakalama sürecinde, ekonomik-sosyal kalkınma, halkın refahını sağlama, demokratik tutum ve davranışları her alanda hayata geçirme gayretleriyle birlikte yürütmektedir. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet, Türk Milletinin ve yurdunun bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir.

Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

GANİME ÇİSEL SÜLEYMANOĞLU (0484) 212-1111 / 3535
28 Ekim 2016