Siirt Üniversitesi 5.Geleneksel Siirt Tanıtım Günlerinde

Siirt’in sahip olduğu doğa, inanç, kültür, el sanatları, marka ürünleri; Siirt Fıstığı, Pervari Karakovan Balı, Zivzik Narı, Bıttım Sabunu, Siirt yemekleri ve yöresel ürünler, ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu Siirt Tanıtım Günleri’nde Siirt Üniversitesi de  tüm renkleriyle yerini aldı.

İstanbul Yenikapı sahili etkinlik alanında bu yıl 5. düzenlenen Siirt Tanıtım günlerinde açılan üniversitemiz tanıtım standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.  Üniversite standımızı gezen ziyaretçilere Siirt Üniversitesi’ni tanıtan broşürler, kataloglar ve çeşitli materyaller dağıtıldı.

Milletvekilleri, Belediye Başkanları, birçok devlet adamı ve üst düzey yöneticinin yanı sıra Türkiye’de faaliyet gösteren Siirt Dernek ve Vakıfları, İstanbul ve civar illerde yaşayan Siirtlilerin katıldığı tanıtım günleri etkinliklerini Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman da yakından takip etti.

GANİME ÇİSEL SÜLEYMANOĞLU (0484) 212-1111 / 3535
12 Kasım 2018