Prof. Dr. Murat Erman, "Bilim,Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde yeni TÜBİTAK" konulu konferansa katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) gerçekleşen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın konuşmacı olduğu "Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde yeni TÜBİTAK" konulu konferansa katıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezinde düzenlenen konferans, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Konferansın açılış konuşmasını YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal gerçekleştirdi.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ise, YÖK'teki görevi sırasında hep rektörlerle istişare ederek, geleceği planlama ve uygulama konusunda ortak akıl ile çalıştığını ifade etti. Ayrıca  Mandal, TÜBİTAK ARDEB, TEYDEB, BİDEB ve BİTO genel destekleri konularında katılımcılara bilgiler verdi.

GANİME ÇİSEL SÜLEYMANOĞLU (0484) 212-1111 / 3535
1 Ekim 2018