Eruh MYO’dan “Engelleri Birlikte Aşalım” Etkinliği

ERUH MYO Öğrencileri “Engelleri Birlikte Aşalım” etkinliği, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde, Eruh MYO Sosyal Hizmetler 2. Sınıf öğrencileri ile ilçedeki engelliler birlikte topluma önemli mesajlar verdiler. “Engelleri Birlikte Aşalım”  Etkinliğinde Dünya Engelliler gününde farkındalık oluşturmak ve engellilerin yaşamına dikkat çekerek empati kurmak amaçlandı.

Öğrenciler drama, skeçler, müzikli gösteri, resim çalışmaları, ikramlar (pasta, meyve suyu, yaş pasta, kola, şeker ve kolonya), çeşitli oyunlar, palyaço ve tavşan kostümleriyle engelli kardeşlerimizle birlikte eğlendiler. Bu etkinliği yaparak günün anlam ve önemine dikkat çektiler.

Etkinliği planlayan Öğr. Göv. Yahya AKTU ve etkinlikte rol oynayan Eruh MYO öğrencileri tebrik eder. Bugüne anlam katarak engelleri aşmaya çalışarak çocukların yüzlerinde ki mutluluğu okuyabiliyorduk. Ne mutlu onları düşünen insanlara. Bu gün onları anılarımızda yer ayırdık.

Eruh Meslek Yüksekokulu
5 Aralık 2019