ERUH MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDAN KÖY OKULLARINA ZİYARET TAM GAZ DEVAM EDİYOR.

Bahar döneminin başından itibaren havalarında ısınmasıyla hemen hemen her hafta farklı bir köy okulumuza ziyaret gerçekleştiren Meslek yüksekokulumuz öğrencileri ve hocalarımız bu hafta da Eruh ilçemize bağlı Yerliçoban köyümüzü ziyaret ederek ilkokul çocuklarımızın yüzünde yine kocaman bir tebessüm olmayı başardı.

                Meslek Yüksekokulumuz hocalarından Öğr. Gör. Ramazan ÇUKURLU’nun organizatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette miniklerimize bol bol eğlenceli zamanlar yaşattılar. Palyaço gösterileri ile birlikte çeşitli oyunlar oynadıktan sonra pasta ikramının akabinde çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik çeşitli yardımların yanısıra Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin dönem boyunca hazırlamış olduğu el yapımı oyuncaklar dağıtıldıktan sonra okul bahçesinde fidan ekimi yapıldı.  

İl ve İlçe merkezlerimize uzak olan köylerdeki çocukların genelde kırsal kesimde sürekli yaşamak durumunda kalmalarından ötürü bu tarz etkinliklere olan ihtiyaçlarına şahit olup özellikle palyaço gösterilerinin kendilerinde yarattığı muazzam mutluluğa sebep olmanın gururunu yaşamakla birlikte toplumun tüm kesimleri ile birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşlarını kendi asli görevlerinin yanında bu tür etkinlik ve güzellikleri teşvik ve organize ederek yaşadığımız ve yaşattığımız bu sevince ortak olmaya davet ediyoruz.

Öğr. Gör. FATİH PULAT (0484) 212-1111 /
Eruh Meslek Yüksekokulu
2 Mayıs 2019