Eğitim Fakültesi Spor Müsabakalarında İki Kupayı Birden Kazandı.

Eğitim Fakültesi Personel Futbol takımımız, Futbol müsabakalarında ilk maçına zorlu rakibi geçen senenin şampiyonu Mühendislik Mimarlık Fakültesi ile çıktı. Penaltılar sonucunda kazanılan maçın ardından finale kadar geldi. Final maçını Eruh MYO ile yaptı. Yapılan karşılaşmada fairplay çerçevesinde iki takım da güzel bir maç oynadılar. Maç sonucunda Eğitim Fakültesi 5-2 lik skorla 2019 Yılı Şampiyonu oldu. Ayrıca fakültemiz ile Ziraat Fakültesi ortak gücüyle kurulan voleybol takımı müsabakalarda ikincilik elde etti. Tüm öğretim elemanı ve personelimize bizlere bu güzel duyguları yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Fakültemiz ve üniversitemiz sizlerin gücüyle güçlü, sizler varsanız biz varız.
2 Mayıs 2019