Siirtte Yaşayan Üniversite Öğrencilerinin Üniversitemiz Kütüphanesini ve Bilgisayar Laboratuvarlarını Kullanımlarına İlişkin Duyuru

Siirt’da ikamet eden değerli üniversite öğrencileri,

Siirt Üniversitesi olarak Covid-19 pandemisi süresince eğitim ve öğretiminizi desteklemek amacıyla bütün imkanlarımızı hizmetinize sunma kararı aldık.

Bu kapsamda, Üniversitemiz bilgisayar laboratuvarları, üniversitenize ait öğrenci kimlik kartını ibraz etmek ve pandemi kurallarına riayet etmek şartıyla, hafta içi 09:00-16:00 saatleri arasında siz değerli öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.

Üniversitemiz tarafından sizlere sağlanan dijital imkanlar sayesinde çevirim içi sınavlarınıza girebilir, ödev ve projelerinizi hazırlayabilir ayrıca derslerinize katılım sağlayabilirsiniz.

Bu zorlu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmeniz temennisiyle, hepinize çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Hizmet Verecek Birimlerimiz

Kezer Kampüsü: Merkez Kütüphanesi

Siirt Merkez Kampüsü: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası, MYO'lar Okuma Salonu

İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583