SİİRT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİNDE SATRANÇ VE HEDEF 5 TURNUVALARI DÜZENLENDİ

Fen ve Matematik Topluluğu tarafından organize edilen satranç turnuvası sonuçlandı. Üniversite öğrencilerini boş zamanlarında Satranç oynamaya yönlendirmek için bir farkındalık oluşturmak isteyen Fen ve Matematik Topluluğunun bu amaçla düzenlediği turnuvaya Satranç alanında 32 ve Hedef 5 alanında 16 öğrenci katıldı. Turnuvaya isteyenler ücretsiz katılabildi. Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen turnuva da dereceye giren öğrencilere hediyeleri 9 Mayıs’ta düzenlenecek olan 2017-2018 Mezuniyet Töreni sırasında takdim edilecektir.

Siirt Üniversitesi öğrencilerine yoğun derslerinin arasında sporu da ihmal etmemeleri ve Satranç ve Zeka oyunlarına da zaman ayırmak gerektiği mesajı veren bu turnuva ayrıca Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Dr. Ali Çetin ve Dr. Aynur Aker tarafından koordine edildi. Toplu Hizmet Dersi kapsamında Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden Süleyman Tunç ve Saadet Ömür turnuvanın düzenlenmesinde aktif rol aldı.

Turnuvanın düzenlenmesinde katkı ve desteklerinden dolayı Eğitim Fakültesi Dekanlığına, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, TSF Siirt İl Temsilciliğine, Topluma Hizmet Dersi Sorumlu Öğretim Üyesi Dr.  Aynur AKER’e, Fen ve Matematik Topluluğu Danışmanı Dr. Ali ÇETİN’e, ve Mustafa YÜKSEL’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FEN VE MATEMATİK TOPLULUĞU

Eğitim Fakültesi