Siirt Üniversitesi Banka Promosyonu İhale İlanı

Banka Promosyonu İhale İlanı

1. Kurumun Adı                                                        : Siirt Üniversitesi Rektörlüğü

a) Adresi                                                                    : Siirt Üni. Rektörlük Binası (A Blok) Kezer Yerleşkesi

b) Telefon ve Faks Numarası                                     : 0 484 212 11 11, 0 484  223 20 38

c) Elektronik Posta Adresi                                        : strateji@siirt.edu.tr

d) Bağlı olduğu Vergi Dairesi Ve Vergi numarası    : Siirt VD. 7700385703

2. İhale Konusu                                                         : Banka Promosyon İhalesi (36 Aylık)

3. İhale Usulu                                                            : Kapalı Zarf - Açık Artırma

4. Kurumda Çalışan personel Sayısı                          : 742 (İdari 275 + Akademik 467)

5. Kurum Personelinin Aylık Nakit Hazine Akışı     : 3.500.000,00 TL(ÜçMilyonBeşYüzbin[ortalama])

6. 2016 Yılı Toplam Nakit Akışı                               : 40.000.000,00 TL (22/11/2016 tarihinekadar[ortalama]

Maaş+Ekders+Mesai+İkramiye

7. Promosyon İhalesi  Toplantı Yeri                        : Siirt Üni. Rektörlük Binası (A Blok) Toplantı Salonu

8. Promosyon İhalesi Tarih ve Saati                        : 15/12/2016 Perşembe günü, saat 14:30

Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler:

1-Banka Promosyon İhalesi ekte yer alan şartnamede belirtilen hususlar esas alınarak yapılacaktır.

2-Banka Promosyonu İhale Şartnamesi ve diğer belgeler www.siirt.edu.tr adresinde görülebilir.

3-Şartnameye uygun ve ekonomik açıdan en avantajlı teklif, kapalı zarf ve açık artırma usulü ile belirlenecek en yüksek tekliftir.

4-İhaleye katılmak isteyen banka yetkilileri, ihaleye katılmaya yetkili olduğuna dair(Ek-2) belgeyi ve teklif mektubunu (Ek-3) en geç 15/12/2016 Perşembe günü saat 14:30'a kadar kapalı zarf içerisinde Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi Rektörlük Binası (A Blok) ihale salonunda ihale komisyonuna teslim edeceklerdir.

Zarflar,ihale saatinde komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda alınış sırasına göre açılacak ve idarece hazırlanan şartnameye uygun olmayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. En yüksek teklifi veren isteklilerden başlamak üzere şartları taşıyan tüm diğer isteklilerle aynı anda açık artırmaya geçilecektir. Banka tekliflerinin eşit olması halinde eşit teklifte bulunan bankalar da açık artırmaya devam edecek ve açık artırma yöntemi ile ihale sonuçlandırılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ABUBEKİR SEVEN 0484 223 12 24 / 3350