Pedagojik Formasyon Siirt Grubu Öğretmenlik Uygulaması Okul listeleri Güncellenmiştir.

Pedagojik Formasyon Öğrencilerinin ve Öğretim Elemanlarının Dikkatine!!!

*Öğretmenlik Uygulaması Dersi;

-          14 hafta işlenecektir.

-          08.10.2018 tarihinden itibaren başlayıp 12.01.2019 tarihine kadardır.

-          İlk 6 hafta gözlem yapılacak; sonraki 6 hafta adaylar ders işleyecekler, son 2 hafta ise okul yönetiminin işleyişi ve okul  rehberlik servisini tanımaya yönelik etkinlikler yapılacaktır.

-          Öğretmenlik uygulaması dersinin koordinasyonunu Arş. Gör. Nuri TÜRK tarafından sağlanacaktır. Öğretim elemanları ve öğrenciler her hangi bir sorunla karşılaştıklarında adı geçen Arş. Görevlisine müracaat edecektir.

-          Öğrencilerin öğretmenlik uygulaması dersine her hafta düzenli olarak gitmeleri gerekmekte ve devamsızlık hakları bulunmamaktadır.

-          Öğrenci grubunun okuldaki danışman öğretmeni tarafından devam-devamsızlık durumu her hafta MEBBİS sistemine girilecektir.

-          Danışman öğretim elemanlarının da öğrencilerinin derslerini ve çalışmalarını okullara giderek takip etmeleri gerekmektedir.

-          Öğretmenlik uygulaması ve okul deneyimi dersini alan öğrenciler ve danışmanlığını yürüten öğretim elemanları, ders ile ilgili gerekli dokümanlara Eğitim Fakültesi web sayfasından ulaşabilirler.

-          Dersi alan öğrenciler ders kapsamında hazırladıkları dosyaları dönem içinde danışman öğretim elamanlarına ulaştıracaklardır.

NOT: BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN GRUPLARI BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLARA DAĞITIMI YAPTIKTAN SONRA İLAN EDİLECEKTİR.

SELMAN DEMİR (0484) 212-1111 / 3112
Eğitim Fakültesi