Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğrenci Otomasyonu Hk.

Pedagojik Formasyon Eğitimi öğrencilerinin üniversitemiz öğrenci otomasyon sistemine girişleri kullanıcı adı okul numaraları şifreleri ise TC kimlik numaralarının il 5 hanesinden oluşmaktadır. (öğrenci numaraları ekte sunulmuştur.)

NOT-1: Otomasyonda fotoğraf yükleme ve iletişim bilgileri zorunludur girilmediği takdirde ilgili öğrencinin otomasyon şifresi bloke olacaktır. Yüklenecek olan fotoğraf vesikalık vb olmalıdır.

NOT-2: Listelerde ismi bulunmayan öğrenciler, isim yanlışlığı olan ve isim veya soyadı değişikli olan öğrencilerin ise kimlik fotokopilerini öğrenci işlerine teslim etmeleri veya aşağıda belirtilen mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

NOT-3: Öğrenci belgesi talebinde bulunacak öğrenciler aşağıda belirtilen mail adresine talepte bulunabilirler. Öğrenci belgesi talebinde bulunan öğrenciler belgelerini Doç. Dr. H. İsmail ARSLANTAŞ'tan alabileceklerdir.

İrtibat Tel: 0484 2121 11 11 Dahili 3185

e-mail: egtfak@siirt.edu.tr.