Farabi Değişim Programı ile 2019-2020 Akademik Yılında Üniversitemize Gelecek Öğrenciler Hakkında !!!

2019-2020 Akademik yılında Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemize gelecek öğrenciler Farabi öğrenci kaydını ve ders kaydını yapmak için 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında yanında 3 adet kimlik fotokopisi ve 3 adet vesikalık fotoğraf ile Farabi Kurum Koordinatörlüğüne gelmeleri gerekmektedir. Öğrenim Protokolleri onaylanmış öğrenciler imza tutanağı ile onaylanmış öğrenim protokolü ve 2 adet kimlik fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile bizzat kendisi Üniversitemizde okuyacağı Yüksekokul/Fakülteye giderek Farabi öğrenci kaydını ve ders kaydını yapacaklardır. Hastalık veya diğer önemli sebepler ile gelemeyen öğrenciler Farabi öğrencilik ve diğer işlemler için ancak noter ile vekalet vermeleri halinde Farabi öğrencilik ve ders kaydını yaptırabilir. Bazı Yüksekokul/Fakülteler bizzat öğrencinin kendisi gelmemesi halinde Farabi öğrencilik ve ders kaydını yapmamaktadır. Bu durumda öğrenci gelmemesi halinde otomatik olarak Farabi hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Eğitim-öğretim 23 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaklardır.

Önemli Not: Bazı öğrencilerin öğrenim protokolleri ilgili bölüm başkanlıklarınca veya Farabi Kurum Koordinatörünce ders kredi/Akts eksikliği veya farklı nedenler ile onaylanmamıştır. Bu öğrencilere önceki tarihlerde iletişim kurularak bilgi verilmiştir. Bu öğrenciler Üniversitemize geldikleri tarihlerde öğrenim protokolündeki ders kredi/Akts eksikliğini gidererek yeni öğrenim protokolü hazırlamaları gerekmektedir. Bazı öğrencilerin öğrenim protokolleri ilgili bölümün bölüm başkanı ve Farabi bölüm koordinatörünün yıllık izinde bulunması dolayısı ile Üniversite de bulunmadıklarından dolayı öğrenim protokolleri imzalanamamıştır. Bundan dolayı öğrencilerin öğrenim protokollerinin onaylanıp/onaylanmadığını öğrenmek için Koordinatörlük personelinin yıllık izin dönüşü sonrası 9 Eylül’ den itibaren Koordinatörlük personeli ile iletişim kurarak bilgi alabilirler.  Üniversitemize gelecek öğrencilerin Siirt’te bulunması halinde öğrenim protokolünü kendisi ilgili bölüm başkanına veya Farabi bölüm koordinatörüne imzalatarak 16-20 Eylül tarihi öncesinde hazır hale getirerek işlemleri hızlandırabilirler. Aksi taktirde 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında bu işlemleri yapmak zorunda kalacaklardır.

Farabi Kurum Koordinatörlüğü adresi: Rektörlük B Blok Kat:2 Kezer Yerleşkesi / SİİRT

TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495
Farabi