Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Kesin Kayıt İşlemleri ve Ek Kontenjan İlan Duyurusu

2019 yılında iki dönem halinde gerçekleştirilecek olan Pedagojik formasyon eğitimine başvuran adaylardan Kesin Kaydı Yapılan Öğrenciler, Kayıt Hakkını Kaybeden Öğrenciler ve ek kontenjan listeleri ekteki dosyalarda verilmiştir. Ücret yatırdığı halde ismi “Kesin Kaydı Yapılan Öğrenciler” listesinde yer almayan öğrenciler itirazlarını Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Birimine yapacaklardır. Listeleme Alfabetik sıralamaya göre yapılmıştır.

Ek Kontenjan İle İlgili Olarak;

Siirt ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde görev yapan ve pedagojik formasyon eğitimi öğretmenlik uygulaması dersinde öğretmen adaylarına danışmanlık yapabilecek kadrolu öğretmen sayısı da dikkate alınarak ek kontenjan ilanına gidilmiştir. Ek kontenjan başvurularına ilişkin takvim ile usul ve esaslar ek kontenjan ilan metninde yer almaktadır.

Not: Pedagojik Formasyon ile ilgili her türlü soru ve taleplerinizi siirtegitimfakültesi@gmail.com adresine iletebilirsiniz veya 3133-3134-3135 Dahili numaralarına ulaşabilirsiniz.
SELMAN DEMİR (0484) 212-1111 / 3106
Eğitim Fakültesi