EĞİTİM FAKÜLTESİ KANTİN/KAFETERYA VE DOKÜMAN ÇOĞALTMA YERİ KİRALAMA İHALESİ

SİİRT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINDAN 

Üniversitemiz, Kezer Kampüsünde bulunan ve aşağıda belirtilen taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 51/g Maddesi Pazarlık Usulüne göre 3 (üç) yıl süre ile kiraya verilecektir.

                                                              KİRALAMASI YAPILACAK TAŞINMAZLAR

NO

İHALENİN ADI

MAHİYETİ

İL/İLÇE

MAH.

ADA/ ARSEL

ALAN

MUHAMMEN BEDEL

(İlk Yıl)

GEÇİCİ TEMİNAT

%10

İHALENİN

GÜNÜ

 

SAATİ

1

Eğitim Fakültesi A-B blok Kantin/Kafeterya ve Doküman Çoğaltma Yeri Kiralanması

 Kira Yeri

SİİRT /Merkez

Pınarca Köyü

…../504

139,50 m²

100.000,00 TL

(yüzbinTL)

10.000,00TL

(onbinTL)

21.03.2019

14.00











1.Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlara ait ihale belirtilen tarih ve saatlerde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Toplantı salonunda yapılacaktır.

2.İhale dokümanı İdari ve Mali İşler Daire Başkanşlığında görülebilir ve 50,00 TL (ellitürklirası) karşılığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olan isteklilerin ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

3.İhaleye katılacak isteklilerin, aşağıda belirtilen ve son 6 (altı) ay veya içinde bulunulan yılda alınmış belgelerin aslı veya onaylı suretleri ile birlikte tekliflerini ihale saatine kadar (istenilen belgeler ve teklif mektubu zarfın içine eklenir ve kapatılır. Zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı, açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır)  İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya posta yolu ile ulaştırmaları gerekmekte olup postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

                -Resmi Onaylı Adres Belgesi.

                -T.C. Kimlik Fotokopisi (T.C. Kimlik Numarasını gösterir) ile telefon veya varsa fax numarası

- Gerçek kişi olması halinde, varsa ilgisine göre ticaret, sanayi odası veya esnaf ve sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge.

-Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, son 6 (altı) ay veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

  -Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi, tüzel kişi olması halinde ise teklif vermeye yetkili olduğunu gösterir imza beyannamesi veya imza sirküleri.

  -Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

 -Adli Sicil Kaydı.

 -Tabloda belirtilen Geçici Teminat Bedelleri havale veya EFT yoluyla verilecek ise Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Ziraat Bankası SİİRT nezdinde ki, TR 1000 0100 0094 49277131 5001 no’lu hesap numarasına yatırılarak; T.C. kimlik numarasını ve hangi ihaleye ait olduğunu belirten banka dekontunun aslı teklif zarfında sunulacaktır. Geçici teminat olarak kabul edilecek diğer değerler ise; Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca belirlenecek bankaların verecekleri süresiz ve 2886 sayılı Kanunun 27. Maddesine uygun olarak düzenlenmiş, banka teminat mektupları, veya Devlet tahvilleri ve hazine kefaletini haiz tahvillerin aslı teklif zarfı içerinde ihale komisyonuna teslim edilecektir.

4.   2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 29. Maddesi uyarınca, ihale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 

İLAN OLUNUR

ÖZKAN YILDIZ (0484) 212-1111 / 3709
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
18 Mart 2019