Dijital Okur-Yazarlık Dersi Vize Sınavı Uygulamaları

SINAV ADI: Dijital Okuryazarlık Dersi Arasınavı

SINAV TARİHİ VE SAATİ: 06 Nisan 2019, Saat 11:00

1.      Sınav başlamadan önce öğrenci kimlik kartınızı sıranızın üzerine bırakınız.

2.       Sınav süresi 30 dakikadır.

3.      Sınavın ilk 15 dakikası ve son 5 dakikası içinde sınavınız tamamlasanız bile salondan çıkamazsınız. Herhangi bir nedenle salondan çıktığınız takdirde tekrar sınava devam etmenize izin verilmeyecektir.

4.      Size verilen sınav kağıdını/sınav ve cevap kağıdının üzerindeki ilgili alanları (ad, soyad, öğrenci no) doldurarak imzalayınız.

5.      Cevaplarınızı sınav kağıdının üzerinde yer alan tabloya yazınız. Cevaplarınızı size verilen cevap anahtarına işaretleyiniz. Sorular üzerinde yapılan işaretlemeler dikkate alınmayacaktır.

6.      Dört yanlış bir doğruyu götürür.

7.      Sınav kitapçıkları dört grup hazırlanmıştır. Dört grupta soru ve seçeneklerin yerleri farklıdır.

8.      Her sorunun tek bir doğru cevabı vardır. Bir soru içinde birden çok cevap yazarsanız/işaretlerseniz o soruyu yanlış cevaplamış sayılacaksınız.

9.      Sınav sonunda sınav kağıdını/sınav ve cevap kağıdını teslim etmeyenlerin sınavı geçersiz sayılacaktır.

10.  Kağıt, kitap, defter, not vb. dokümanları, cep telefonu, Bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları, ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler ile sınava girmek kesinlikle yasaktır.

11.  Kopya çekmek, vermek ya da çekilmesine yardımcı olmak vb eylemlerde bulunan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılır.

BURHAN ÖZDEMİR (0484) 212-1110 / 3653
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
4 Nisan 2019